Se poate sau nu coase o broderie (goblen) dupa o fotografie? Aceasta intrebare apare de foarte multe ori in discutii pe grupuri, forumuri… Ce fel de fotografii puteti folosi cu indrazneala pentru a crea o schema de broderie?

Cusutul unei broderii (goblen) portret este un lucru complicat. Pentru a broda un portret de buna calitate este nevoie ca si materia prima pentru aceasta sa fie de buna calitate – adica fotografia.

Iubitorilor de acest gen de broderii e momentul sa le amintim ca, in procesul de lucru asupra unei scheme pentru broderie unicul scop este – de a face calitatea broderiei cat mai aproape posibil de calitatea fotografica. In consecinta, in cazul in care fotografia este de proasta calitate, atunci broderia va fi de acelasi nivel.

Cum se poate intelege de ce calitate este fotografia voastra? Va iesi un portret bun dupa ea?

Este foarte simplu!

Deschideti fisierul cu fotografia si mariti imaginea ei cu ajutorul unei lupe. Daca in varianta marita ochii din imagine se vor vedea clar si limpede, inseamna ca fotografia este de buna calitate. Deci, din aceasta fotografie puteti comanda o schema de broderie (goblen) pentru a coase un portret si broderia (goblenul) vostru va fi unul de calitate. Acum mai ramane sa alegeti bine si cine va prelucra aceasta fotografie, caci lucrul totusi nu se sfarseste aici. Cei care doresc un astfel de portret puteti scrie mesaj.

A face o schema de broderie dupa o fotografie cu dimensiuni foarte mici si neclare, desigur este posibil, dar imaginea nu v-ar putea bucura. Deci, din acest motiv scheme dupa astfel de imagini, unde broderia ar  fi de calitate scazuta este de preferat sa nu faceti. Si voua va recomandam sa va conformati acestor cerinte, pentru a avea o broderie de calitate, oriunde ati hotari s-o faceti.

Nu luati o fotografie neclara din telefonul vostru pentru a comanda 0 schema de broderie (goblen) dupa ea. Calitatea proasta a imaginii va asigura o pierdere de timp si bani. Cel mai bune portrete brodate sunt cele, in care schema a fost facuta dupa o imagine clara si luminoasa. Chiar si fondul nu prea conteaza, el poate fi corectat de catre un maestru bun, dar lucrul principal este ca ochii sa fie cat mai clar vizibili. Anume ochii fac din broderie un portret adevarat. Un portret brodat poate deveni un cadou excelent sau decora frumos locuinta voastra, dar numai in cazul in care acesta este de o buna calitate.

Nu va grabiti sa faceti un portret brodat dupa orice fotografie. faceti totul cu suflet. Poate e cazul sa mergeti la un fotograf profesionist si sa faceti o imagine de calitate.

Daca doriti ca broderia voastra sa devina obiect de admiratiepentru voi, familia voastra si chiar urmasii vostri, atunci luati in serios procesul de pregatire si alegeti o fotografie de calitate.

Va multumim pentru vizita, va dorim portrete frumoase! Va oferim si cateva modele de broderii dupa fotografii.