De ce ne-am apuca de brodat?  Care motive ne-ar putea determina sa ne apucam de cusut?

Idei si motive ar putea fi multe! Am mai scris la aceasta tema si puteti gasi mai multe informatii utile pe site-ul nostru, inclusiv doua articole din postarile de mai jos. Mai putem face lucruri utile cu mainile noastre, care aduc o mare bucurie si sunt o amintire placuta.

Broderia – nu-i doar un hobby, dar si o modalitate de a castiga bani

Lectii de broderie: Cum coasem o pernuta?

Sa trecem insa la motivele noastre!

In primul rand, pentru ca este o experienta interesanta, desigur, daca aveti si suficient timp liber pentru asta.

Pentru ca in aceasta activitate exista si o mare doza de creativitate, cusand ceva brodat, creati o opera de arta – motivul doi.

Pentru ca, cusand broderie (goblen), faci lucruri pe care altii nu sunt capabili sa le faca – asta e trei.

Deoarece broderia calmeaza perfect nervii si imbunatateste starea de spirit – asta e patru.

In cele din urma, broderia drept ocupatie, cautarea accesoriilor pentru ea, selectia schemelor de broderie pe Internet va va permite sa familiarizati cu multe persoane, sa gasiti oameni, care impartasesc aceiasi pasiune, probabil, chiar noi prieteni – asta e cinci.

Iata care sunt de fapt cinci motive imperioase de ce aveti nevoie sa va ocupati de acest interesant tip de lucru manual – broderia (goblenul). Ah, da, aici mai apare un motiv  – este posibil ca o parte din munca voastra sa poata fi vanduta destul de profitabil, desigur, daca aveti rabdare de a atinge perfectiunea in crearea unor imagini brodate.

Coaseti Doamnelor, brodati.

Autumn Reflections - William Mason Brown