Pentru a putea vinde o broderie la inceput este nevoie de a cumpara!

Sa castigati bani din vanzarea broderiilor in cruce sau goblen puteti in cazul cand brodati modele mari si complexe. Daca doriti sa incercati sa obtineti bani din hobby-ul vostru, ar trebui sa cumparati kituri de brodat de dimensiuni mari, cel putin 40-50 cm, iar apoi sa aratati imaginea lucrarii unui designer al spatiilor locative. Designerii au propriile lor site-uri web si avand un produs bun de vanzare, pot incerca sa castige niste bani si din vanzarea de tablouri.

Nu este un secret faptul ca a vinde o broderie(goblen) – este uneori mai dificil decat a o coase. Cu toate acestea, broderia – este inca un hobby destul de scump. Un kit de broderie in punct cruce sau goblen nu este ieftin, dar pentru a avea ce vinde, la inceput trebuie sa cumperi un kit de broderie.

Deci, va oferim aici algoritmul castigului pentru broderie(goblen).
1. Cumparati un set de broderie cu imaginea de ansamblu, de cel putin 40-50 cm.
2. Coaseti kitul. Este un proces lung, dar  si o placere.
3. Cand broderia este gata vor fi pregatite materialele de promovare pentru un potential cumparator.
4. Trimiteti oferta catre potentialii cumparatori.
5. Asteptati.

Principalul lucru este de a determina lista cu potentialii cumparatori. Astfel, potentialii cumparatori de broderii de dimensiuni mari sunt proprietarii de mari apartamente si vile. Ei au ce decora si ei sunt dispusi sa cheltuiasca bani pe un interior unic in casele lor. Daca aveti acces in cercul lor, este minunat si cel mai probabil, nu veti avea dificultati cu realizarea lucrarilor voastre. Daca astfel de cumparatori, printre prietenii vostri nu exista, atunci ar trebui sa va indreptati atentia spre toti cei care au acces la inregistrarea de astfel de locuinte. Si astea sunt designerii. Ei au propriile lor site-uri, astfel incat ii puteti contacta pentru a le oferi broderiile voastre.

Un tablou brodat este o modalitate de a decora interiorul unui spatiu si al face unic.

Dar merita sa va amintim ca, in primul rand, trebuie sa pregatiti fotografii de inalta calitate, bine luminate si decorate. Puteti vedea si citi aici cum sa faceti acest lucru in mod profesionist, sau aici.

Daca aveti mai multe lucrari – este foarte bine, acest lucru v-ar creste sansele de succes. Obligatoriu indicati preturile la broderiile oferite, altfel nimeni nu va trata cu voi. La fel este bine sa specificati dimensiunea broderiei si termenul de lucru. De altfel puteti sublinia ca anume in acesti termeni sunteti gata pentru a efectua alte lucrari la comanda.

Daca ati vindut o broderie (goblen), v-ati prezentat drept un partener de incredere, este posibil sa reusiti sa va asigurati un venit permanent si sigur din hobby-ul vostru.