Clasica, curata, o gentuta de mana foarte frumoasa si originala, de ce nu? Poate ca este timpul sa diversificati garderoba voastra si sa adaugati cateva lucruri noi si accesorii neobisnuite? La urma urmei, fiecare femeie vrea sa fie unica, iar acest tip de lucru manual va ofera aceasta oportunitate, din aceasta cauza aceste lucruri sunt foarte apreciate in societate!

Cum coasem o gentuta cu margele?  Pentru a lucra la geanta din imagine ar trebui sa aveti urmatoarele materiale:

sumka 1-500x399

– Margele Delica in trei nuante aurii si o culoare alba de perla
– Ata speciala pentru cusut margelute
– Ac №12
– Foarfece
– Masina de tesut (Aici mentionam ca este mai complicat cu astfel de masina, pe care poate nu o aveti, sau nu este de gasit, sau nu stiti a tese la ea cu margele. Nu cred ca este motivul de a se lasa de ideea de a face personal acesta frumusete de gentuta – ea se poate cu aceliasi margele de cusut pe panza. Deci inlocuim masina de tesut cu panza!)
– Stofa pentru captuseala

Cum se coase  si se asambleaza gentuta alba cu ornament cusuta cu margele va invitam sa studiati fotografiile din GALERIE, care va vor fi de mai mare ajutor decat sfaturile noastre.

Multe alte sfaturi privind coserea gentilor de mana si portmonee – le vedeti la fel in imagini: cum se coase  laturile unei genti, fermoarul si mult mai multe, este sigur ca aceste imagini va pot veni in ajutor.

Sperăm ca aceasta geanta de mana va place si veti avea succes la realizare ea.  Va dorim tuturor un proces creativ placut!

Mai puteti studia aici despre cum se face:

Cum facem un clutch classic?

Lectii de broderie: Cum coasem o pernuta?