Atitudinea fata de broderie (goblen) poate fi foarte diferita.

Pentru unii broderia este doar un hobby. Activitatea preferata care aduce bucurie, stare de liniste si odihna, dar pentru totdeauna va ramane doar un hobby, o placere.

Altii incearca sa-si dezvolte abilitatile sale si sa ajunga la inaltimi specifice maiestriei.

Potentialul de master poate fi recunoscut dupa imaginile brodate. Atunci cand fiecare urmatoare lucrare brodata este un pic mai complicata si interesanta decat cea precedenta, in cazul in care mesterul nu se teme sa brodeze lucrari mai complexe, dar si ii place ce face. Daca nu exista frica de a coase o imagine foarte mare si complexa, in loc de a broda 3-4 imagini mici si simple, de, este evident un maestru. Poate – inca nu destul maestru, dar deja precis nu este numai hobby.

Nu este un secret faptul ca cele mai multe broderite mai devreme sau mai tarziu se gandescl, daca este posibil de a face bani din hobby-ul lor.

Deci, si in acest stadiu, de asemenea, se poate deosebi cu usurinta un maestru de un amator. Amatorii continua sa coase cate o imagine draguta pe luna si incarca aceste imagini in diferite grupuri cu vanzari, site-uri sau licitatii.

Maestrul , care vrea sa castige de pe urma broderiei, incearca sa creeze unele lucrari foarte bune si scumpe. Broderiile mari si complexe atrag mai multi potentiali cumparatori. Avand in arhiva sa un numar de lucrari diferite, impresionante deja se poate vorbi despre castiguri reale. Apropo, avand lucrari complexe, in acelasi timp, puteti realiza cu succes si lucrarile mai simple, in cazul in care acestea exista.

E corect, ca pentru o broderie de dimensiuni mari  e nevoie de timp. Dar lucrul manual este, in general, un proces consumator de foarte mult timp. Anume din acest motiv ele si sunt pretuite.

Un potential cumparator care vrea si alege sa cumpere (pentru decorarea casei sau pentru cadou) o imagine brodata, vrea sa obtina intr-adevar ceva bun si neobisnuit, pentru care este dispus sa plateasca chiar si bani multi. Broderiile cu imagini dragute pe care le poti vedea atarnate aproape in orice casa nu atrag ochiul.

In plus, fiecare broderie (goblen) de dimensiuni mari si cu desen impresionant, va poate ajuta la lansarea numelui vostru in calitate de maestru si prin participarea la diferite expozitii.

Exista multe modalitati de a castiga bani din abilitatea voastra de nepretuit de a broda. Vom face o serie de articole la aceasta tema, in care vom descrie mai multe din aceste metode. Dar pentru oricare dintre metodele de castiguri serioase din broderie, este necesar de a avea un anumit numar de lucrari cu adevarat deosebite.

Cu o colectie de imagini a lucrarilor mari si complexe cusute de voi, va puteti asigura o situatie financiara decenta.

Deveniti maestri reali si brodati imagini mari si complexe, daca va face placere asta. In caz ca nu, de asemenea, brodati si nu va refuzati de hobby-ul vostru – broderia este un lucru minunat si util pentru sanatate!