Craciunul si revelionul – doua sarbatori indispensabil alaturate si care sunt iubite de oamenii din intreaga lume. Pentru unii, acestea sunt sarbatori linistite in familie, pentru altii un motiv de relaxare maxima, pentru multi altii o atmosfera plina de bucurie si euforie.

Dar pentru toti impreuna, aceste sarbatori inseamna in primul rand cadouri. Cadouri pentru cei apropiati si nu prea. Pentru colegi si membrii familiei, cadouri pentru noi insine si pentru casa noastra. Un cadou bun nu este numai potrivit sau util, el poarta si o particica din sufletul celui care daruieste. Broderia de revelion sau Craciun (cu simbolul noului an sau fara el) – este o varianta de a oferi nu doar un simplu cadou pentru tine sau altcineva din familie, ci un cadou unic, original, care poate cel mai bine transmite sentimentele si bunele voastre dorinte. O broderie lucrata cu dragoste si pasiune pentru cineva poate nu numai imbogati designul casei, dar si servi drept amuleta celor cui este daruita.

Datorita faptului ca exista multe scheme in cruce de diferita complexitate, exista multe kituri dragute puteti broda pentru toti prietenii vostri cate un mic cadou special, un simbol mic, dar frumos pentru anul viitor. Acesta poate fi un semn de carte, o felicitarie, o broderie micuta, dar cu semnificatie, o pernuta sau un tablou cu tema iarna. Compania Luca’s a lansat de curand o serie intreaga de kituri cu aceste desene semnificative pentru sarbatorile de iarna, pe care le puteti vedea, admira, comanda – AICI.

In ziua de astazi multa lume a inceput sa puna pret pe lucruri ”nand made”. Broderie – un obiect de arta, nu doar un alt magnet pe frigider sau jucarie moale, care va deveni in curand un inutil colector de praf. Din pacate, multe dintre darurile primite si oferite reciproc de sarbatori, nu aduc nici un beneficiu, nici o bucurie, nici o placere. Este recomandabil de a transmite celor dragi inainte de sarbatoti o lista de cadouri, pe care nu le doriti. Broderia (goblenul) – nu este doar un cadou. Broderia – un simbol al sentimentelor voastre fata de persoana data. Ati petrecut timp, ati pus in practica abilitatile voastre pentru a coase un cadou special. Aceste daruri stau separat fata de lista generala de cadouri si persoana, care il daruieste, de asemenea, iese in evidenta cu cadoul sau.
In cazul cand doriti ca noul an sa fie pentru voi unul linistit si plin de bucurii, e timpul sa incepeti pragatirea cadourilor. stiti vorba aia din batrani: vara sanie… Chiar daca sunteti la tara sau in vacanta si nu aveti nici timpul necesar sau posibilitatea de a broda o imagine mare si complexa, puteti destul de simplu sa coaseti imagini dragute cu simbolica sarbatorilor, pe care in preajma sarbatorilor doar sa le inramati sau ambalati.
Anul urmator 2016 – Anul Maimutei dupa calendarul chinezesc, anul in care orice va fi posibil deoarece eforturile naturale sunt stimulate, iar acest lucru duce la indeplinirea obiectivelor, deci noul an pare a fi unul mult mai bun decat 2015.