In fiecare familie existra diferite animozitati, situatii de criza. Deseori aceste situatii apar din cauza unui hobby sau deprinderi a unuia dintre partenerii de viata. Unii fac tot posibilul sa-l schimbe pe celalalt, sa-l faca sa se lase de ce-i place, fara sa-si dea seama cel mai des, ca altfel il face nefericit pe omul drag de langa sine. Exista insa si alt mod de a privi lucrurile, despre o altfel de atitudine a barbatilor fata de hobby-ul sotiei – broderia, va povestim mai in gluma, mai in serios aici.

Broderia – este femeiea iubita, confortabila, afectuoasa care sta pe canapea. Ea face ce-i place, starea ei de spirit e buna, uneori mai face glume la adresa ta.

Broderia, goblenul – lipsa problemelor cu vizionarea meciului de fotbal, nimeni nu se bate pentru canalele de la televizor. Broderia …  cand tu poti sa stai la calculator cat doreste sufletul tau.

Ziua de 8 martie, ziua de nastere mu mai e o problema cu dureri de cap, cumperi cadou un set de broderie, in timp ce ceilalti barbati alearga prin magazine cu limba scoasa in cautarea unui cadou.

Ar fi nevoie de o lunga perioada de timp pentru a enumera avantajele acestui tip de lucru manual. In cazul in care inca nu era inventat, ar fi fost urgent nevoie de inventat. Femeia iubitoare de broderii este o comoara la casa omului. Implicati-le in aceasta activitate. Puneti o schema frumoasa de broderie intr-un loc proeminent in casa!  La intrebarea: ce este asta? Spuneti: nu stiu de unde a aparut aceasta frumoasa imagine. Si in curand veti fi fericit.

Broderia (goblenul) este un mod minunat de divertisment.